MTM arhiv novic / Past news

Zmagovalka 26. MTM Narodni dom je Silviya Miteva

Ljubljana, 20. april 2013: Bolgarska superzvezdnica Silviya Miteva je zmagovalka 26. mednarodnega turnirja v ritmični gimnastiki MTM Narodni dom. Silviya Miteva je dosegla po ocenah sodnic najvišje ocene za vse izvedene vaje (obroč, žoga, kiji, trak). Veliko navdušenje je požela tudi med gledalci, ki jih je navdušila z izjemno atraktivnimi, suverenimi in zahtevnimi nastopi.  Družbo na stopničkah sta ji delali Slovenka Sara Kragulj in Elena Milenković iz Hrvaške. Odlično so se slovenske ritmičarke odrezale v mlajših kategorijah, kjer so po tradiciji osvajale stopničke. Med mladinkami je bila nepremagljiva Špela Kratochwill. Drugo mesto je zasedla Rusinja Anna Timokhina, tretje mesto pa je osvojila Ekaterina Chapurina, prav tako iz Rusije. V kadetski kategoriji je zmagala Alexandra Agiurgiuculese iz Italije, Slovenka Maša Kavčič je bila druga, Taja Karner pa tretja. Med deklicami je slavila zmago predstavnica Slovenije Lara Pikovnik, drugo mesto je osvojila Ukrajinka Anastasia Valentirova, tretje mesto pa Rusinja Alisa Abramkova.

Najboljše članice 26. MTM  (avtor fotografije: Matej Kolaković)

Med reprezentantkami Slovenije so v članski konkurenci nastopile tudi Monija Čebašek, Saša Bilič, Veronika Cencen, Emina Haračič in Ana Gomzi. Monija Čebašek se je v mnogoboju uvrstila na 4. mesto, Saša Bilič na 5. mesto, Veronika Cencen na 9., Emina Haračič na 10. in Ana Gomzi na 11. mesto.

Najboljše med mladinkami  (avtor fotografije: Matej Kolaković)

Preberi več

V Hali Tivoli se obeta vrhunski spektakel v ritmični gimnastiki

Ljubljana, 17. april 2013: Klub za ritmično gimnastiko Narodni dom Ljubljana bo v soboto, 20. aprila 2013, v športni dvorani Hala Tivoli priredil 26. mednarodni turnir MTM Narodni dom v ritmični gimnastiki. Sodelovalo bo kar 80 tekmovalk iz 12 držav, skupno pa bo na turnirju sodelovalo blizu 150 gostov iz tujine.

Preberi več

Vabilo na 26. MTM Narodni dom

Dragi prijatelji! Klub za ritmično gimnastiko Narodni dom Ljubljana Vas v soboto, 20. aprila 2013, prisrčno vabi v Halo Tivoli na ogled 26. mednarodnega turnirja v ritmični gimnastiki.

Preberi več

Zmagovalka 25. MTM je Daria Kondakova

Ljubljana, 7. april 2012: Ruska superzvezdnica Daria Kondakova je zmagovalka 25. mednarodnega turnirja v ritmični gimnastiki MTM Narodni dom. Družbo na stopničkah sta ji delali Izraelka Neta Rivkin in Ulyana Trofimova iz Uzbekistana. Slovenska državna prvakinja Tjaša Šeme je kljubovala poškodbi gležnja, stisnila zobe in se uvrstila na peto mesto.Odlično so se slovenske ritmičarke odrezale v mlajših kategorijah, kjer so po tradiciji osvajale stopničke. Med mladinkami, ki so letos nastopile v ekipnem tekmovanju, je zmagala ekipa Rusije v sestavi Aleksandre Soldatove in dvojčic Dine in  Arine Averine. Drugo mesto je zasedla ekipa  Slovenije, ki sta jo predstavljali Špela Kratochwill in Karmen Petan. Največ odličij so Slovenke pobrale v kadetski kategoriji, kjer je zmagala Aja Jerman, Italijanka Valerya Pysmenna je bila druga, Taja Karner pa tretja. Med deklicami je slavila zmago predstavnica Rusije Alisa Abramkova, drugo mesto je osvojila Italijanka Alexandra Agiurgiuculese, tretje mesto pa predstavnica KRG Narodni dom Aleksandra Podgoršek.

Preberi več

Stran 1 od 6

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.

Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in izvedbo mednarodnega tekmovanja 33. MTM Narodni dom Ljubljana!

 

Častni pokrovitelj 33. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Sponzorji:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

Program so podprli: