V Minsku še ena od zadnjih preizkušenj pred 36. svetovnim prvenstvom v ritmični gimnastiki

Natisni

Belorusija, Minsk, 17. – 19. avgust 2018: Aleksandra Podgoršek in Anja Tomazin sta se pred Svetovnim prvenstvom v ritmični gimnastiki udeležili tekmovanja v ritmični gimnastiki (FIG World Challenge Cup), in sicer v Minsku. V skupinskih sestavah pa je tekmovala Teja Leskovšek. Tekomavlke sta spremljali Alena Yakubouskaya in Alena Salauyova.


Aleksandra je v mnogoboju zasedla 27. mesto (57,8). Najvišjo oceno je prejela za sestavo z obročem, in sicer 16,0. Anja je bila v mnogoboju 53. (43,8). V mnogoboju je zmago slavila Izraelka Linoy Ashram (77,8), drugo mesto je osvojila Rusinja Aleksandra Soldatova (77,650), tretje mesto pa Belorusinja Katsiaryna Halkina (73,950).

Slovenija je s skupinskimi sestavami osvojila 21. mesto. Tekmovanje je potekalo z dvema sestavama, in sicer s petimi obroči in kombinirano sestavo treh žog in dveh kolebnic. V ekipi je sodelovala tudi članica Narodnega doma, Teja Leskovšek. V mnogoboju je zmagala ekipa Italije (44,3), druga je bila ekipa Rusije (43,850), tretje mesto je osvojila ekipa Japonske (40,8).

Ritmičarke pred svetovnim prvenstvom, ki bo potekalo v prestolnici Bolgarije od 10. do 16. septembra, čaka še eno veliko tekmovanje, in sicer World Challenge Cup konec tedna v Kazanu.

Rezultati: http://rg4u.clan.su/forum/32-3578-1

Galerija

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: