Iz prvega mednarodnega tekmovanja »International Snowflake Cup« z lepim zbirom odličij

Natisni

Budimpešta, 15. in 16. december 2018: V glavnem mestu Madžarske je minuli konec tedna potekalo mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki v A in B programu. Tekmovanja so se udeležile tudi ritmičarke Narodnega doma. V B programu: Kaja Artač, Špela Gašperut Pejovnik, Kim Kreft, Gaja Patricija Ličina, Lara Oštarjaš, Lana Bahar in Sara Koprivec; V A programu: Maša Bajt, Pilar Plavčak, Alja Ponikvar in Ajda Garbajs.

Sobotnega tekmovanja so se udeležile Kaja Artač, Špela Gašperut Pejovnik, Kim Kreft, Gaja Patricija Ličina in Lara Oštarjaš. Dekleta so tekmovala v B programu, kategoriji light. Kaja je med kadetinjami letnika 2004 osvojila prvo mesto, Špela pa je bila druga. Gaja je v letniku 2005 osvojila zlato, Lara pa je bila peta.

Nedeljskega tekmovanja so se udeležile Maša Bajt, Pilar Plavčak, Alja Ponikvar, Ajda Garbajs, Lana Bahar in Sara Koprivec. Maša je v kategoriji letnika 2006 v mnogoboju osvojila drugo mesto. Druga je bila tudi z žogo in rekvizitom po izbiri - kiji. Pilar, ki je tekmovala v kategoriji letnika 2009, je bila v mnogoboju druga. S sestavo brez rekvizita je bila tretja, z rekvizitom po izboru (obročem) druga. Alja, ki je tekmovala v kategoriji letnika 2009, je v mnogoboju osvojila tretje mesto. S sestavo brez rekvizita je bila druga, z rekvizitom po izboru (obročem) pa tretja. Ajda je tekmovala v kategoriji letnika 2004 in tako v mnogoboju, kot posamično s sestavo s kiji in sestavo z rekvizitom po izboru osvojila najvišjo stopničko.

Lana je tekmovala v kategoriji letnika 2004, B programa ritmične gimnastike in se trikrat povzpela na tretjo stopničko – tretja je bila v mnogoboju, s sestavo s kiji in sestavo s trakom. Sara, ki je tekmovala v B programu, v kategoriji članic, je trikrat osvojila drugo mesto – v mnogoboju, s sestavo s trakom in s sestavo kolebnico.

Rezultati

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: