V Zagrebu za ritmičarke Narodnega doma zelo uspešen zaključek leta 2018

Natisni

Zagreb, 15. in 16. december 2018: V Zagrebu je minuli konec tedna potekalo tradicionalno mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki »Christmas Cup«. To je bilo tudi zadnje tekmovanje, na katerega so se v letošnjem letu udeležile ritmičarke Narodnega doma. Na tekmovanju so sodelovale Dora Valant, Daria Boldyreva, Anna Sitki, Aleksandra Podgoršek in Aja Jerman Bukavec.

V kategoriji letnika 2009 je nastopila Dora Valant. V mnogoboju je osvojila osmo mesto, s sestavo brez rekvizita je bila sedma, z obročem pa četrta.

V kategoriji kadetinj je tekmovala Daria Boldyreva, ki je zmagala tako v mnogoboju, kot v finalu s kolebnico.

Anna Sitki je tekmovala v kategoriji mladink in v mnogoboju osvojil tretje mesto, z žogo je bila v finalu druga, z ostalimi rekviziti pa tretja.

Med članicami smo imeli kar dve predstavnici, in sicer Aleksandro Podgoršek in Ajo Jerman Bukavec. Obe sta se uvrstili na stopničke. Aleksandra je bila v mnogoboju druga, Aja pa tretja.  V finalih pa je Aleksandra tekmovala precej bolje in je osvojila krat trikrat prvo mesto (z obročem, žogo in trakom), s kiji je bila druga. Aja je v finalnih nastopih osvojila tretje mesto.

Rezultati

 

Galerija

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: