Za nami je prvo tekmovanje v individualnih sestavah za državno prvenstvo

Natisni

Ljubljana, 24. februar 2019: V Gimnastičnem centru Ljubljana je v organizaciji KRG Narodni dom Ljubljana in pod okriljem Gimnastične zveze Slovenija potakalo prvo prvenstveno tekmovanje v ritmični gimnastiki v individualnih sestavah. Barve Narodnega doma so v 1. skupini ritmične gimnastike zastopale Alja Ponikvar, Dora Valant, Pilar Plavčak, Mariya Shcherbakova, Julija Vilhar, Maša Bajt, Daria Boldyreva, Karina Gerkman Salauyova, Staša Bojanović, Polina Umnova, Aleksandra Podgoršek in Aja Jerman Bukavec. V 2. skupini pa Nika Eberl, Ekaterina Križaj,  Nika Jurca, Leja Dejak, Ema Varja Nose, Živa Ogrin, Nika Gregorič Kočevar, Anja Jevšenak, Lana Bahar, Katrina Jelerčič, Lara Oštarjaš, Gaja Patricija Ličina, Kaja Artač in Sara Koprivec.

Tekmovalke Narodnega doma 2. skupine ritmične gimnastike

1. skupina ritmične gimnastike

V kategoriji deklic so barve Narodnega doma zastopale Alja Ponikvar, Dora Valant, Pilar Plavčak, Mariya Shcherbakova in Julija Vilhar. Deklice so se pomerile z dvema sestavama - brez pripomočka in s sestavo zbobročem. Alja je osvojila četrto mesto, Dora je bila peta, Pilar šesta, Mariya 14. in Julija 15.

V kategoriji kadetinj, s sestavama s kolebnico in kiji, so Narodni dom zastopale Maša Bajt, Daria Boldyreva, Karina Gerkman Salauyova, Staša Bojanović. Maša je bila četrta, Daria peta, Karina 11., Staša 18.

Med mladinkami je iz našega kluba tekmovala le Polina Umnova. Mladinke so se pomerile s štirimi sestavami - s kolebnico, žogo, kiji in trakom. Polina se je uvrstila na peto mesto.

Med članicami sta tekmovali Aleksandra Podgoršek in Aja Jerman Bukavec. Članice so se pomerile s štirimi sestavami - z obročem, žogo, kiji in trakom. Aleksandra je bila prva, Aja pa tretja.


2. skupina ritmične gimnastike

Kadetinje Nika Eberl, Ekaterina Križaj,  Nika Jurca so se pomerile s sestavo s kolebnico. Nika je bila prva, Ekaterina tretja, Nika četrta.

Leja Dejak in Ema Varja Nose sta tekmovali v kategoriji kadetinj s sestavo z žogo. Leja si je drugo mesto delila s Silvijo Rojc iz KRG Tim, Ema Varja je bila sedma.

Živa Ogrin, Nika Gregorič Kočevar, Anja Jevšenak so tekmovale v kategoriji kadetinj s sestavo z obročem. Živa je bila druga, Nika osma in Anja deveta.

V kategoriji mladink s sestavo s kiji so iz našega kluba tekmovale Lana Bahar, Katrina Jelerčič in Lara Oštarjaš. Lana je bila druga, Katrin tretja, Lara pa četrta.

Gaja Patricija Ličina je tekmovala v kategoriji mladinke, s sestavo s kolebnico, Kaja Artač pa s sestavo z žogo. Gaja je zmagala, Kaja je osvojila srebro.

Sara Koprivec je tekmovala v kategoriji članic s sestavo s kolebnico in osvojila drugo mesto.

 

Rezultati: http://172.104.246.10/resultx.php?id_prop=1262

Galerija

 

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: