18. mednarodno tekmovanje Gracia Cup

Natisni

Budimpešta, 16. – 18. februar 2019: V glavnem mestu Madžarske je potekalo že 18. mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki. Iz našega kluba so se tekmovanja udeležile Anja Tomazin, Daria Boldyreva, Karina Gerkman Salauyova, Maša Bajt, Alissia Klimova, Dora Valant in Ajša Uhan. Tekmovalke sta spremljali Alena Yakubouskaya in Alena Salauyova.

Anja Tomazin je tekmovala v kategoriji članic 1. skupine ritmične gimnastike in v mnogoboju osvojila četrto mesto. S kiji je bila druga, s trakom pa je osvojila najvišjo stopničko.

V kategoriji letnika 2006 prve skupine ritmične gimnastike so iz Narodnega doma tekmovale Daria Boldyreva, Karina Gerkman Salauyova in Maša Bajt. Daria je skupaj z ritmičarko Iacos Carina iz Belgije v mnogoboju osvojila 3. mesto. Druga je bila s kolebnico in prva s kiji. Karina je bila v mnogoboju 17. S kolebnico je bila osma, s kiji 16. Maša se je uvrstila eno mesto nižje. S kolebnico je bila 11., s kiji sedma.

Med deklicami letnika 2012 druge skupine ritmične gimnastike je tekmovala Alissia Klimova. Deklice so tekmovale s sestavo brez rekvizita in Alissia je osvojila najvišjo stopničko.

Dora Valant je tekmovala v kategoriji letnika 2009 druge skupine ritmične gimnastike. V mnogoboju je bila 17. S sestavo brez rekvizita je bila šesta, z obročem pa 15.

Barve Slovenije je v kategoriji mladink FIG tekmovanja zastopala Ajša Uhan in v mnogoboju osvojila 36. mesto.

Rezultati in posnetek tekmovanja

Galerija

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: